015 262 03 31 | info@improve.nl | Rotterdamseweg 270 | ma-vr 9-17u / za 10-17u |

Projecten

Kunstenaarschap

Het ontwerpen van een evenement vol bewondering, inspiratie en beleving is onze passie. In samenspraak met de het door u gewenste programma op een door u gekozen locatie creëren wij met licht en beeld een sfeer en emotie.

“Elke bewegende lamp en ieder videobeeld is eigenlijk een danser. Wij zijn choregrafen die er voor zorgen dat een prachtige dans ontstaat. Een choregrafie die de kern raakt en de toeschouwers in vervoering brengt”.

feel the future

Eigenzinnig

Op verzoek verzorgt Improve voor een groot aantal klanten de totale technische productie van een evenement. Wij maken samen met de klant, locatiebeheerder en decorontwerper een totaalplan en vertalen dit in technische tekeningen voor de verschillende disciplines en een op- en afbouwplan. Vervolgens coördineren wij alle technische toeleveringen; van stroomvoorziening tot uitvoering tijdens de show. Wij werken daarin samen met verschillende geluid-, video-, decor-, podia- en andere technische bedrijven.

“We zijn een tikkeltje eigenzinnig meedenkend, dat wel. Zo vragen we vaak een beetje door om meer greep te krijgen op de werkelijke doelstellingen van een evenement, maar met reden. Met die kennis zoeken we samen met de klant naar een eigen kleur die past bij de inhoud”.

the art of improve

Innovatie

Improve is een innovatief bedrijf, hetgeen onder andere blijkt uit de bijzondere innovatieve producten die wij onze klanten kunnen aanbieden. Op het gebied van Digitaal Licht zijn wij een koploper in Nederland. Deze systemen bestaan uit computer gestuurde bewegende videoprojectoren en mediaservers, computers die real-time videobeelden kunnen bewerken, verlevendigen. Met behulp van de beweegbare projectoren kunnen wij deze beelden op meerdere plaatsen in de ruimte projecteren.

“Wij ontwikkelen innovatieve concepten en content voor congressen en evenementen. Juist door alle technische kennis die wij hebben, in combinatie met onze inhoudelijke kennis en creativiteit, kunnen we de vele creatieve mogelijkheden optimaal inzetten en benutten, met verrassende resultaten”.

licht doet leven

Vakmanschap

Improve gaat tegen de trend in. In plaats van per project specialisten in te huren, werken bij Improve professionals, die stuk voor stuk beschikken over meerdere uiteenlopende technische en creatieve vaardigheden. Improve heeft een groot aantal verschillende werkplaatsen: van een elektronica werkplaats, pre-visualisatie en DTP studio tot een lasruimte en houtwerkplaats.

“De verschillende werkplaatsen en studio’s van Improve fungeren als een laboratorium waar onze licht en beeldkunstenaars custom made projecten en content bedenken en produceren. Ons motto: kan niet bestaat niet. We zoeken altijd net zolang tot we een praktische oplossing hebben gevonden”.

Bekijk hier de volledige lijst met referenties.

feel the future


the art of improve