Skip links

Livestream.

Eventspecialist Improve verzorgt al sinds 2012 livestreams vanaf locatie. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, internationale naamsverandering of een live surgery: bij Improve ben je aan het juiste adres.


Livestream is, wanneer juist toegepast, een geweldig communicatiemedium om een grote groep mensen te bereiken. Maar ook wanneer net als nu, je niet persoonlijk aanwezig kan zijn, biedt livestream een uitkomst. Vanuit een operatiekamer bijvoorbeeld, kun je een hele zaal van 150 mensen mee laten kijken met een operatie, iets wat fysiek niet mogelijk is, zelfs zonder coronavirus.

Livestream studio op maat.

Door heel Nederland worden inmiddels standaard livestream studios ingericht, terwijl jij op je eigen manier je boodschap wil overbrengen.

Improve doet het daarom net even anders.

Wij geven je de gelegenheid om bij Lijm & Cultuur een ruimte in te richten naar eigen wens en vandaar uit te zenden. Improve beschikt over een uitgebreid aanbod aan AV-middelen en sfeerelementen om de studio naar eigen voorkeur vorm te geven.
In de industriële ruimtes van de oude lijmfabriek in Delft creëeren we op die manier een bijzondere sfeer op maat. Uiteraard heeft Improve alle streamingtechniek in eigen huis.

Livestream bij op locatie.

Improve is juist gespecialiseerd om op locatie bij de klant de livestream op te zetten. Bijvoorbeeld in een kantoor, buiten, kerk of uitvaartcentrum, waar standaard geen AV-apparatuur aanwezig is. Met een paar kleine spots en je eigen iPad kan je al snel een livestream opzetten. Improve heeft meer dan 35 jaar ervaring met uitlichten van sprekers en artiesten, videotechniek en streamingdiensten. Het ontbreken van een internet aansluiting is ook geen probleem. Bekijk hieronder een paar voorbeelden.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van livestreams die door Improve verzorgd zijn. Neem contact met ons op via info@improve.nl of bel 015 262 03 31 voor meer informatie.

EURO2021

EURO2021

ESNS 2021

ESNS 2021

TU Delft Dies Natalis

TU Delft Dies Natalis

PSV Tech Festival

PSV Tech Festival

Nieuwjaarsuitzending Hellevoetsluis

Nieuwjaarsuitzending Hellevoetsluis

Brabant Solar Day

Brabant Solar Day

SP Congres XXV

SP Congres XXV

Stadsgesprek TOP Delft

Stadsgesprek TOP Delft

Opening 24/7 Energy Lab

Opening 24/7 Energy Lab

Dutch Technology Week

Dutch Technology Week

Tweede Brielle-lezing door Henk te Velde

Tweede Brielle-lezing door Henk te Velde

SP Congres XXVI

SP Congres XXVI

Wij zijn visuele choreografen… Elke bewegende lamp en ieder videobeeld is voor ons een danser. Wij ontwerpen en regisseren met al die elementen een licht en beeld choreografie die de kern raakt en de toeschouwers in vervoering brengt.