Skip links

PSV Tech Festival

Op 3 juni werd er op de HighTechCampus in Eindhoven vanuit 4 studio’s tegelijkertijd gestreamd werd naar het festivalplatform. Naast het Auditorium dat een vaste installatie heeft, werden er in 3 zalen van het Conference Centre tijdelijke studio’s ingericht.

Elke studio werd ingericht met 2 PTZ camera’s, softlights en draadloze microfoons. In een 4e zaal werd een 3-voudige regie ingericht van waaruit de 3 studio’s geregisseerd werden. In de hal van het Conference Centre waren middels een multiview scherm tegelijkertijd alle 4 de streams te volgen voor de klant en de sprekers die aan het wachten waren.

Naast het streamen van alle 4 de studio’s naar het festivalplatform werden alle talks ook opgenomen en direct na afloop aan de klant beschikbaar gesteld zodat later alles online beschikbaar is.

Corporate Event

Met kennis en creativiteit brengt Improve congressen op een hoger plan. Hoe eerder Improve in het traject betrokken wordt, des te sterker komt inhoud over het voetlicht. Met onze integrale visie en aanpak, ons grote netwerk en ervaring in coaching en showdirectie, een team van AV-specialisten, grafische vormgevers en mediadesigners in combinatie met eigen apparatuur en bekwame operators is Improve dé partij waarmee u snel en flexibel kunt schakelen.