Skip links

Join our team!


Improve is een toonaangevend facilitair licht- en beeldbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. De core-business van Improve is het ontwikkelen van evenementen en het ontwerpen en uitvoeren van geïntegreerde licht- en beeldconcepten tijdens presentaties, congressen, diners, theatervoorstellingen, festivals en andere zakelijke en publieksevenementen. Met ons kunstenaarschap, technische expertise en een scherpe focus op de doelstelling van de klant creëren wij visuele belevingen van ongekend niveau.


Wil jij deel uit maken van ons team? Reageer dan vandaag nog op een van onderstaande vacatures. Stuur een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar info@improve.nl.

Projectleider

Elke dag bij Improve biedt nieuwe uitdagingen: van het technisch uitwerken en prachtig uitlichten van creatieve ideeën van een klant tot het realiseren van 3D oplossingen, Hologauze, VR-werelden en widescreen projecties.
Als projectleider bij Improve zal je verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig ontwerpen en uitwerken van concepten in een technisch plan met de daarbij behorende documenten, tekeningen, materialenlijsten en administratieve handelingen. Daarnaast zal je de op- en afbouw planning van de technici opstellen en beheren. Tijdens de uitvoer van projecten ben je de aanspreekpunt van de klant. Door jouw ervaring en expertise ben je in staat personeel aan te sturen en een project succesvol uit te voeren.

Lees hier de volledige vacature.

Licht-, video- en geluidstechnicus.

Als licht-, video- en geluidstechnicus werk je mee aan de totstandkoming en uitvoer van evenementen en producties. Je zal zelfstandig te werk gaan op het vlak van opbouwen, afbouwen en het bedienen van kleine licht- en beeldshows. Jij bent een betrouwbare en representatieve medewerker die samen met de klant een project tot een succes maakt..

Lees hier de volledige vacature.

Oproepkracht.

Werken als oproepkracht bij Improve houdt in dat je assisteert bij het opbouwen van een lichtinstallatie volgens plan. We kunnen je tevens inzetten voor werkzaamheden in het bedrijf, zoals het verrichten van onderhoud en kleine reparaties, vervoer, schoonmaken van de apparatuur.

Ben jij flexibel en bereid om op onregelmatige tijden te werken, bereid alle voorkomende werkzaamheden te verrichten en een teamplayer. Heb jij enig technisch inzicht, bij voorkeur een technische opleiding – een rijbewijs B is een pré – en spreekt deze afwisselende bijbaan je aan? Stuur dan een brief met jouw motivatie en een cv aan Improve via bovenstaande contactgegevens.