Skip links

Join our team!


Improve is een toonaangevend facilitair licht- en beeldbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. De core-business van Improve is het ontwikkelen van evenementen en het ontwerpen en uitvoeren van geïntegreerde licht- en beeldconcepten tijdens presentaties, congressen, diners, theatervoorstellingen, festivals en andere zakelijke en publieksevenementen. Met ons kunstenaarschap, technische expertise en een scherpe focus op de doelstelling van de klant creëren wij visuele belevingen van ongekend niveau.

20 mei organiseert de VVPT & Zichtlijnen een landelijke open dag voor theatertechniek… de Podiumtechniekdag Improve doet ook mee met deze dag waarmee we toekomstige werknemers, een gevoel willen geven van het mooie techniekwerk achter de schermen.
Werken bij Improve is heel gevarieerd en dynamisch. Met onze technologische kennis en ons creatieve team brengen wij de stoutste en wildste dromen van onze klanten met licht, geluid en video tot leven. Geen enkel evenement en geen enkele dag is hetzelfde. Een carrière als technicus bij Improve betekend dat je meewerkt aan de totstandkoming de totaalbeleving van een klus. Wij hebben een multidisciplinair team waar je in meedraait, een team dat elkaar elke dag uitdaagt om het beter te doen.
Ben je benieuwd naar hou je carrière pad bij Improve er uit zo kunnen zien? Onze technici zijn tijdens de Podiumtechniekdag van 11-17 uur aanwezig om jou te laten zien wat werken in de evenementenindustrie inhoudt.


Wil jij deel uit maken van ons team? Reageer dan vandaag nog op een van onderstaande vacatures. Stuur een e-mail met jouw CV en motivatiebrief naar info@improve.nl.


 

–>