Skip links

Contact.


Wilt u meer informatie? Neem contact op met Improve.


015 262 03 31
info@improve.nl


Rotterdamseweg 270
2628 AT Delft

Improve is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9-17 uur en op zaterdag van 10-17 uur. Op algemeen erkende feestdagen zijn we gesloten.

Auto

Neem op de A13 afslag 10 (N470, Delft-Zuid) en volg richting TU Delft. Neem de 1e afslag TU Delft – Delftech park.Onderaan de afrit linksaf (Schoemakerstraat) richting P Rotterdamseweg. Onder viaduct door, rechtdoor (Uytenbogaartsingel). Na 500 mtr. rechtsaf (Heertjeslaan) volg borden Industrieterrein Rotterdamseweg. Na 600 mtr. rechtsaf (Rotterdamseweg). Na 1000 mtr. draait u links het terrein op van Lijm & Cultuur. Boven portiersloge staat een bord met het oranje blauwe logo van Lijm & Cultuur. Op het terrein vindt u het kantoor en magazijn van Improve in het lichte bakstenen gebouw, ingang via schuifdeur zijkant pand.

Openbaar vervoer

Neem de stoptrein naar Delft Zuid (ongeveer 14 minuten lopen). Het perron omhoog het viaduct op (Kruithuisweg) en linksaf slaan. Na 600 mtr. links omlaag naar de Rotterdamseweg. Beneden naar rechts en na 500 meter in noordelijke richting langs de Rotterdamseweg ziet u het toegangshek van het terrein van Lijm & Cultuur. Op het terrein vindt u het kantoor en magazijn van Improve in het lichte bakstenen gebouw, ingang via schuifdeur zijkant pand

Of met buslijn 40 of 69 vanaf station Delft. Uitstappen halte TU-Mekelpark. De Cornelis Drebbelweg uitlopen. Aan het einde linksaf de Rotterdamseweg op. Na 200m ziet u het toegangshek van het terrein van Lijm & Cultuur. Op het terrein vindt u het kantoor en magazijn van Improve in het lichte bakstenen gebouw, ingang via schuifdeur zijkant pand.