Skip links

EURO2021

De natuur biedt een breed scala aan ecosysteemdiensten. Voorbeelden hiervan zijn het verminderen van hittestress in de stad d.m.v. schaduwwerking, verdamping van water door vegetatie en het vasthouden van water tijdens intense regenbuien (waterretentie). Deze diensten kunnen een belangrijke rol gaan spelen in het ontwerpen van huidige en toekomstige klimaatbestendige steden.

De Sustainability groep van de TU Delft Faculteit CiTG benaderde Improve voor de technische ondersteuning van het Ecologisch Ontwerp van de Urbane en Rurale omgeving Congres.

In de groene omgeving van het Art Centre Delft ondersteunden wij een 2-daags hybride lezingenprogramma. Deels live presentaties in de ‘studio’, deels via Zoom. Na afloop van elke talk was er de mogelijkheid om met de online deelnemers en live aanwezige sprekers de discussie aan te gaan. Voor de ondersteuning maakte we gebruik van een 5 camera regie, draadloze microfoons en div LED softlight lampen. Ook werd ons Zoom account ingezet waarmee de deelnemers online ‘aanwezig’ konden zijn.

Corporate Event

Met kennis en creativiteit brengt Improve congressen op een hoger plan. Hoe eerder Improve in het traject betrokken wordt, des te sterker komt inhoud over het voetlicht. Met onze integrale visie en aanpak, ons grote netwerk en ervaring in coaching en showdirectie, een team van AV-specialisten, grafische vormgevers en mediadesigners in combinatie met eigen apparatuur en bekwame operators is Improve dé partij waarmee u snel en flexibel kunt schakelen.