Skip links

Journey to Convergence

Comevergence betrof de start van een communicatietraject en commitment voor het Convergentie initiatief. Het Convergentie initiatief betreft een samenwerking tussen Erasmus MC, Erasmus Universiteit en TU Delft, gericht op relevante partijen in Life Science, Health & Technology, vanuit zowel overheid, publieke organisaties, investeerders en bedrijfsleven.

Improve zorgde niet alleen voor alle techniek, maar waren we ook nauw betrokken bij het inhoudelijke programma. Binnen het ecosysteem zijn 4 flagship programma’s gedefinieerd. Dit zijn Syn-Cells for Health(care), My Digital Twin, Deep Imaging en Augmenting humans. De doelstelling van het evenement was om aan de hand van de 4 flagship programma’s de bezoekers een inkijkje in de toekomst te geven en een gevoel te krijgen bij de ambitie van het Convergence ecosysteem.

Belangrijk voor ons was dat de inhoud leidend was en dat de vorm de inhoud moest ondersteunen en versterken. Samenwerking is een abstract begrip, we hebben duidelijk gemaakt wat samenwerking concreet mogelijk maakt, hoe dat er uitziet en waarvoor het te gebruiken is. Daarmee is de brug geslagen naar de toekomst met nog meer en intensievere kruisbestuiving tussen de alfa-, bèta-, en gammadisciplines.

Check hieronder de aftermovie!

Corporate Event

Met kennis en creativiteit brengt Improve congressen op een hoger plan. Hoe eerder Improve in het traject betrokken wordt, des te sterker komt inhoud over het voetlicht. Met onze integrale visie en aanpak, ons grote netwerk en ervaring in coaching en showdirectie, een team van AV-specialisten, grafische vormgevers en mediadesigners in combinatie met eigen apparatuur en bekwame operators is Improve dé partij waarmee u snel en flexibel kunt schakelen.