Skip links

VanderWal & Joosten

Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Vanderwal & Joosten heeft er een vak van gemaakt om in die gevallen duidelijkheid te scheppen. Dat zij al 25 jaar als expertisebureau succesvol actief zijn, was reden voor een feest voor medewerkers, partners en gewaardeerde klanten met dat bijzondere ‘VanderWal & Joosten-gevoel’. Samen werd een concept ontwikkeld met een vette knipoog naar de wereld van schade.


Hoogtepunt was een locatie omvattende Loop der Dingen: een kettingreactie van instortende, lekkende, exploderende, vlamvattende installaties die in gang gezet werd door de als The Village People optredende directie. Een spetterende opening van een feest met precies die beleving en emotie die zo eigen zijn aan het bedrijf.

Lees in het schademagazine meer over dit evenement: link.

Corporate Event

Met kennis en creativiteit brengt Improve congressen op een hoger plan. Hoe eerder Improve in het traject betrokken wordt, des te sterker komt inhoud over het voetlicht. Met onze integrale visie en aanpak, ons grote netwerk en ervaring in coaching en showdirectie, een team van AV-specialisten, grafische vormgevers en mediadesigners in combinatie met eigen apparatuur en bekwame operators is Improve dé partij waarmee u snel en flexibel kunt schakelen.