Skip links

Festival Aangeschoten Wild

Festival Aangeschoten Wild wil haar bezoekers in een gezellige, open sfeer kennis laten maken met opkomende talenten en voor bezoekers minder bekende kunsten, en hen inspireren die kennismaking voort te zetten. Het festival wordt jaarlijks georganiseerd en Improve is al vanaf 2009 nauw betrokken.

Improve tilt het aanstormend talent dat optreedt telkens weer boven zichzelf uit. De ene keer pakken we uit met een mix van led-strips, projectie en verschillende vormen van conventioneel én state of the art licht. De bomen reiken bij Festival Aangeschoten Wild niet in de hemel, maar met een sterk concept is er ook met beperkt budget meer te bereiken dan je denkt.

Festival & Concert

Improve zorgt bij de meest uiteenlopende festivalconcepten voor geïntegreerde, visuele ervaringen die daar naadloos op aansluiten. Met onze vormgeving en licht- en beeldontwerpen creëren we de passende sfeer op elk festivalterrein en produceren we shows die in perfecte balans zijn met alle mogelijke muziekgenres. Ook dit is een aspect van onze Art of Improve.