Skip links

Technical Prouction & Realisation

Nadat een project ontworpen is, wordt het in techniek vertaald. De uitwerking en planning van de diversen technische aspecten en disciplines van uw evenement kunnen wij verzorgen.

Wij maken samen met de klant, locatiebeheerder en decorontwerper een totaalplan en vertalen dit in technische tekeningen voor de verschillende disciplines en een op- en afbouwplan. Vervolgens coördineren wij alle technische toeleveringen; van stroomvoorziening tot uitvoering tijdens de show. Wij hebben onze eigen operators en een groot magazijn met eigen materialen, maar werken ook samen met verschillende geluid-, video-, decor-, podia- en andere technische bedrijven.

Verhuur apparatuur kan door ons aangeleverd en geïnstalleerd worden op de locatie van uw keuze. U kunt daarbij gebruik maken van onze vakkundige en goed opgeleide technici die de apparatuur voor u op/afbouwen en bedienen. Wij hebben vele specialisten in huis waaronder Catalyst, Avolites en Axon media operators, HOG operators, lichttechnici, riggers, elektrotechnici en diverse allrounders.

Services

Technical Production & Realisation is een van de services van Improve.