Skip links

Musical Urinetown

De musical Urinetown vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privétoiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Een hit op Broadway met een sterk verhaal vol humor en absurde uitgangspunten.

Het stuk werd uitgevoerd door NuRT – de jongerengroep van het Rijswijks Jeugdtheater – en kwam tot leven dankzij een sterk licht- en beeldontwerp en vlekkeloze uitvoering door Improve. Het was een feest om daaraan te mogen meewerken! Onstuitbaar energieke, jonge spelers van 18-25 jaar dansten en zongen het absurde stuk avond aan avond in een stoer decor. Improve steunt jong talent en doet dit met passie en vol overgave!

Bekijk de hele afspeellijst op YouTube:

Theater & Musical

Improve vertelt verhalen met licht en beeld. Dat komt ook volop tot zijn recht bij theatrale producties. Of het nu binnen of buiten is, in een klassiek theater of op locatie, Improve vertaalt de inhoud en visie in een spannend ontwerp en realiseert het binnen de fysieke en budgettaire kaders. Wij zetten het verhaal kracht bij en geven een visueel tegenspel waardoor de inhoud nog beter tot zijn recht komt.