Skip links

HP – 4D Product- en Merkbeleving

Film kijken met groot beeld, goed geluid, lichteffecten, rook en geur, dat is wat we voor HP gedaan hebben op de beurs Zorg & ICT. In de film werd aandacht gevraagd voor het gevaar van hackers die via internet of computerrandapparatuur, zoals printers, toegang krijgen tot patiëntengegevens van de ziekenhuizen. Met alle gebruikte effecten werd het publiek de film in gezogen – letterlijk, want aan het eind werd de bioscoop ook gehackt! Er werd een foto getoond die tijdens de film ongemerkt van het publiek gemaakt was. Elke 8 minuten startte de film opnieuw met een nieuwe groep mensen. Zorgvuldig op tijdcode geprogrammeerde effecten maakten het bekijken van deze film een echte 4D-beleving!

Bij het verlaten van de bioscoop werd de bezoeker weer gehackt, maar nu door de HP-accountmanagers, om in gesprek te gaan en tevens de foto te overhandigen die binnen gemaakt was!

New Economy Event

Wij creëren voor en met onze klanten waarde in de New Economy door samen te werken en onze kennis, creativiteit en netwerken met onze klanten te delen. Met vakmanschap en materialen maken wij van elk evenement een totaalbeleving. De nieuwe mogelijkheden die de hedendaagse digitale technieken ons bieden, maken het extra bijzonder en spannend.