Skip links

DSM Ground breaking ceremony

De eerste paal van een nieuw laboratorium van wereldformaat. Dat moest worden gevierd! Het team van Improve bedacht hoe de 400 gasten de betekenis van dit nieuwe lab konden ervaren. Er werd onder regie van Improve een grote tent gebouwd op het DSM-terrein waarin de genodigden werden ontvangen door in witte jassen geklede wetenschappers die hen vreemde, grijze voorwerpen overhandigeden. Het bleken de onderdelen van een uniek enzym te zijn dat men ter plekke maakte in een hilarisch proces van samenwerking. Het werd gevolgd door een interactieve forumdiscussie met krachtige beelden en een feest; tegelijk informatief en vermakelijk.

Improve ontwikkelde het concept, gaf het programma vorm, produceerde en realiseerde het evenement. Een groot succes. De opening van het nieuwe lab twee jaar later werd met opnieuw vol vertrouwen aan Improve overgelaten.

Corporate event

Een feest in festivalsfeer met veel stoere, sportieve en culturele activiteiten en afgesloten met een spetterend concert? Of het thema ‘duurzaamheid’, ‘durven’, ‘veranderen’, ‘vertrouwen’, ‘jubileren’, ‘tropisch’ of ‘glamour’ zichtbaar en voelbaar in alle aspecten van een betoverend evenement dat al je gasten raakt in het hart? Improve zorgt ervoor!