Skip links

Donorweek

Fotografe Mariëlle van Meel creëerde in samenwerking met Improve in Delft een foto-installatie over verborgen levenservaringen en voorbij de realiteit van de lichamelijke kwetsbaarheid. Het was een eerbetoon aan leven en dood, met de lichamelijke positieve en negatieve aspecten na een transplantatie. Rondom de expositie werd een flankerend, cultureel programma ontwikkeld dat deze boodschap extra kracht bijzette en zorgde voor een significante toename in donorregistraties.

“Mijn werk is een expressie over de kwetsbaarheid van het lichaam waarin wij wonen. Er komt altijd een moment van stilstaan. Dit heb ik zelf ervaren omdat ik 22 jaar leef met een donorlever. Het donorproject maakt duidelijk dat het leven, het gezond zijn, niet iets is wat vanzelfsprekend is.”

Productpresentatie & expositie

De missie van Improve is het publiek niet alleen te laten kijken en luisteren, maar onder te dompelen in een totaalervaring. Improve ontwikkelt daarom innovatieve concepten en werkt nauw samen met haar opdrachtgevers om sterke presentaties en pakkende sferen te creëren die het hart en de geest raken.