Skip links

Storytelling 3.0 – Villa Arsenaal

Holografieprojectie, dome-projectie, videomapping, hologauze-3D-projectie zijn de state of the art projectie-middelen die ingezet werden om tijdens het theaterdiner Villa Arsenaal de bezoekers te verwonderen en mee te nemen op een reis langs vijf haltes. Op elke halte was er een performance, live dan wel digitaal, die het verhaal vertelde van technieken vanaf de gouden eeuw tot in de verre toekomst.

Zo bestond de tweede halte uit een performance van het bekende duo Maartje & Kine, die als ware het live, maar in feite holografisch hun voorstelling ten tonele brachten met hier en daar een knipoog naar het aanwezige publiek, daarmee de illusie wekkend dat ze er echt bij waren.

Tijdens het diner, de vierde halte, werd in een bijzondere dome-projectie het verhaal verteld van technische innovaties. Dit werd gecomplementeerd met projectie op alle tafels.

De vijfde halte was een choreografie van vier dansers op muziek, achter een onzichtbaar gaasdoek. Het hologauze-doek werd in de show gebruikt om 3D-beelden van toen, nu en de toekomst van het Arsenaal te tonen. Het dessert werd live van het gaas geplukt en uitgeserveerd. Met recht, Storytelling 3.0.

New Economy Event

Wij creëren voor en met onze klanten waarde in de New Economy door samen te werken en onze kennis, creativiteit en netwerken met onze klanten te delen. Met vakmanschap en materialen maken wij van elk evenement een totaalbeleving. De nieuwe mogelijkheden die de hedendaagse digitale technieken ons bieden, maken het extra bijzonder en spannend.