015 262 03 31 | info@improve.nl | Rotterdamseweg 270 | ma-vr 9-17u / za 10-17u |

Trackspot Bolt, Solaspot, MiSTRIP

Trackspot Bolt

Spiegelscans staan garant voor mooie bundels licht die met grote snelheid ronddwalen, met een snelheid waar bewegende spots een puntje aan kunnen zuigen. Er is nu een nieuwe eigentijdse scan op de markt: de Trackspot Bolt van High End Systems. Hij is voorzien van een robuuste state-of-the-art LED-lichtbron van meer dan 3.000 lumen puur wit licht (7000-8000K) die maar liefst 30.000 uur mee gaat. Lampen wisselen is niet meer nodig. De spot ontleent zijn naam aan de klassieke trackspot met bewegende spiegel, maar is totaal gemoderniseerd en beweegt met de snelheid van de bliksem. Hij heeft bovendien veel moderne functies: van variabel iris, focus en kleurenwiel, tot een keur aan grafisch aantrekkelijke mogelijkheden dankzij een wiel met roterende litho gobo’s en zogenaamde anamorfotische gobo’s die animaties als ware het digitaal
licht mogelijk maken.

Solaspot

Regelmatig wordt gezocht naar een compacte, betaalbare en duurzame bewegende spot. High End Systems geeft met de nieuwe Solaspot hierop antwoord. Het goede van meerdere werelden wordt in deze spot verenigd: compact, maar met groot zoombereik, variabel iris, focus en kleurenwiel,  een wiel met roterende gobo’s en een wiel met vaste gobo’s en natuurlijk voorzien van een super LED bron van maar liefst 6.000 lumen schitterend wit licht (6500K) en een levensduur van meer dan 25.000 uren. Je kunt de Solaspot zien als het kleine met LED uitgeruste broertje van de Technospot.

MiSTRIP

Met beeld kun je oneindig creatief zijn, helemaal als je greep hebt op de afzonderlijke pixels waarmee het beeld wordt opgebouwd.  Zo kun je een videobeeld of grafisch element als het ware verdelen over de tijd en ruimte en organisch laten doorlopen in het omringende decor. Beeld wordt zo behalve bron van informatie ook bron van beleving.
Barco MiSTRIP geeft je die creatieve mogelijkheid. Het zijn strips met een lengte van 148 cm of 37 cm en 112 of 28 LED RGB pixels, waarvan de kleur per pixel kan worden geregeld. De strips kunnen tot een of meerdere vlakken worden gecombineerd of los van elkaar worden geplaatst. Er zijn dus naast complete videowalls ook oneindig veel andere vormen te creëren. Daarom wordt wel van Creative LED gesproken. De strips worden aangestuurd via een zogenaamde Digitizer. Die ontvangt het beeld van bijvoorbeeld een mediaserver en zorgt vervolgens voor bewerking en verdeling van het beeld over de verschillende pixels, strips en andere projectoren. Een product dat de visuele creativiteit aanwakkert.