015 262 03 31 | info@improve.nl | Rotterdamseweg 270 | ma-vr 9-17u / za 10-17u |

TechnoSpot, TechnoArc, Intellaspot

TechnoSpot

Je wilt bewegend licht, het liefst heel veel bewegend licht met prachtige kleuren en effecten. Je zoekt een waardig opvolger voor de bekende Studiospot 575 en X-spot. Dan is de Technospot van High End Systems een goede keuze. Er is in deze spot veel aandacht besteed aan het optisch systeem – met o.a. een hoogwaardige 5,3 inch lens – en de lichtbron. Met perfect heldere en scherpe beelden en een output van 12.000 lumen bij een verbruik van 575 Watt presteert deze spot uitzonderlijk goed. Door 4 extra Indigo Highlighter LED’s aan de voorzijde krijgt de gebruiker bovendien de beschikking over een extra kleurlaag. Alle denkbare functies zijn uiteraard aanwezig: een zoombereik van 11° – 34°, roterende gobo’s, vier-facet prisma, snelle iris, uniek animatiewiel en briljante CMY kleurmenging.

TechnoArc

Een natuurlijke metgezel van Technospot, waarmee je een zee van licht kunt creëren, maar ook de scherpte van een zoeklicht, is de TechnoArc. Maar liefst 14.000 lumen genereert deze spot bij een verbruik van 575 Watt. De speciale lens zorgt voor een mooie homogene lichtbundel die varieerbaar is van 8° – 32°. Als extra kan er gebruik gemaakt worden van een zeer smalle ‘hard edge’ 6° lichtbundel. Tevens beschikt de TechnoArc over supersnelle iris- en strobefuncties. Naast de kleurmenging van de CMY wielen is er ook een vast kleurenwiel met 8 posities. Net als de Technospot voegt de TechnoArc met 4 Indigo Highlighter LED’s een extra dimensie toe aan de mogelijkheden.

Intellaspot

Op zoek naar de zon, maar dan een die je volledig in controle hebt en die niet te veel verbruikt? Op zoek naar de grote broer van de Technospot? Die zoektocht leidt automatisch naar de Intellaspot. Met een output van 20.000 lumen, dankzij de 850 Watt HID lamp en innovatieve optiek, en een zoombereik van 11° – 55° kan de Intellaspot zich meten met concurrenten als Vari-Lite, Martin en Claypaky. Deze moderne yokespot heeft CMY kleurmenging, variable CTO, kleurenwiel met wisselbare kleuren, 2 gobowielen met 7 posities+open, roterende prisma’s, animatiewiel, variabele softedge en Indigo Highlighter LED’s.