015 262 03 31 | info@improve.nl | Rotterdamseweg 270 | ma-vr 9-17u / za 10-17u |

SolaSpot LED, SolaSpot Pro CMY, SolaWash

SolaSpot LED

De nieuwe SolaSpot™ LED is de best presterende LED spot in zijn klasse. De lichtwereld staat op het punt een nieuwe favoriet te krijgen! Lichtgewicht, helder en snel, volledig toegerust met een sterke witte LED bron die meer licht levert dan de conventionele 575 fixture. Geen lampwissels meer, minder geluid en minder warmteontwikkeling, allemaal eigenschappen die leiden tot een langere levensduur, een grotere betrouwbaarheid en een hogere ‘return on investment’. De door High End Systems gepatenteerde ‘lens defogger’ – alweer zo’n innovatieve stap naar de toekomst – is inbegrepen. SolaSpot™ LED is de meest geavanceerde en de best toegeruste LED moving yoke op de markt van vandaag.

SolaSpot Pro CMY

Waar wit ook echt wit is en de kleuren verzadigd. De nieuwe generatie is gearriveerd met SolaSpotTM Pro CMY. De helderste, best toegeruste, hard edge LED fixture op de markt van vandaag. Met een lichtstroom van meer dan 13.000 lumen uit een 320 W LED bron is het niet alleen de helderste, maar ook de meest efficiënte LED spot die er bestaat.
Lichtontwerpers hoeven niet langer compromissen te sluiten tussen de kwaliteit van wit en kleur en ze hoeven niet langer bang te zijn voor te weinig output. Met de SolaSpotTM Pro CMY is er eindelijk een volwaardige LED vervanger voor bestaande 700 W en sommige 800W gasontladingslampen. En dat met een veel langere levensduur! Ook primeurs als het gaat om LED en CMY zijn functies als: Linear CTO, 2 gobo wielen, een vast kleurenwiel, ongelofelijk snelle zoom en focus, een prisma, iris en frost. Het maakt van de SolaSpot™ Pro CMY het werkpaard van de toekomst. De door High End Systems gepatenteerde ‘lens defogger’ – alweer zo’n innovatieve stap naar de toekomst – is ook inbegrepen.

Intellaspot

SolaWash 19 en SolaWash 37 zijn moving wash lights met grote helderheid, die de bestaande reeks LED lampen van High End Systems, SolaSpot LED and Trackspot Bolt, complementeren. Met 15 W RGBW LED’s, aangevuld met diepe kleuren door de Indigo Highlighter, zijn deze snelle, compacte en veelzijdige spots breed inzetbaar, van Rock & Roll tot theater. De perfecte wash voor elke show door de vele functies, zoals dynamische patronen en ‘lenzen’, een zoom van 12-65 graden, variabele CTO en verschillende modes.
De dynamische patronen bieden een intuïtief te gebruiken creatieve aanvulling op uw show, zonder de noodzaak voor complexe mapping of grote hoeveelheden benodigde kanalen. Dat terwijl mapping en zone protocollen nog steeds beschikbaar zijn en zo maximale flexibiliteit garanderen. Er is ook een reeks ‘lenzen’ ingebouwd, waarmee de ontwerper de beschikking krijgt over veelheid van mogelijke bundelvormen.
De zoom is snel en geeft een strakke wel gedefinieerde bundel, wat unieke effecten oplevert die uitgebreid kunnen worden met 16 respectievelijk 36 Indigo Highlighters.
De producten worden geleverd met twee Flight Cases