015 262 03 31 | info@improve.nl | Rotterdamseweg 270 | ma-vr 9-17u / za 10-17u |

Projectie Dome

Projecteren op allerlei voorwerpen is slechts één element binnen de gehele ‘Art of Improve’. Tijdens onze conceptuitwerking zoeken wij met de klant ten alle tijden naar de perfecte balans van alle elementen. Zo komen wij tot de meest unieke belevenissen, geheel gevormd om de inhoud van uw event kracht bij te zetten. Misschien wel het meest in het oog springend middel is onze projectie dome.

De projectie dome is een koepel waarop aan de binnenzijde geheel vullend wordt geprojecteerd. De constructie en projectoren worden door ons op een cirkeltruss geplaatst waarmee het mogelijk wordt om de gehele dome op verscheidene locaties te installeren. Tevens kan er optioneel licht en/of geluid aan de cirkeltruss worden bevestigd. Bij Improve heb je de vrijheid om de dome plat, gekanteld, dicht bij de grond of in de lucht te hangen. Op die manier kan de dome belevenis aan elk event worden aangepast. Vaak hangen wij hem schuin en dicht bij de grond zodat de toeschouwer als het ware naar binnen wordt gezogen door de 3D content. Content die door onze creators geheel volgens uw huisstijl, met oog voor details, kan worden geleverd. Wij gaan hierover maar al te graag met u om tafel.

De projectie wordt door ons verzorgd met een zestal projectoren. Voor het aansturen van deze projectoren gebruiken we een Avolites Ai mediaserver. Die maakt het mogelijk om afbeeldingen, films of presentaties af te spelen. Met behulp van een speciale 360º dome camera en autoblend kalibratie software kunnen we de zes verschillende projecties op het projectiedoek in de koepel kalibreren. Zodoende worden de verschillende projectievlakken één totaalbeeld, één indrukwekkende naadloze egale projectie. Recent hebben wij de dome ingezet op:

feel the future

Wij hebben zowel de 6 meter als de 9 meter dome in de verhuur. Klik op de PDF sheet hierboven voor meer informatie over het dome pakket, stuur een mail naar info@improve.nl of bel naar 015-2620331 bij interesse.

licht doet leven

the art of improve

Kijk op de pagina van een van onze partners voor meer informatie:

Pacific Domes Dome 3D
     
Mirage 3D British Fulldome Institute

feel the future