015 262 03 31 | info@improve.nl | Rotterdamseweg 270 | ma-vr 9-17u / za 10-17u |

HOG 4 Console series

De lang verwachte nieuwe HOG 4 stuurtafels van High End Systems zijn enthousiast ontvangen door de gebruikers. De HOG 4 serie bestaat uit een reeks van stuurtafels variërend van klein tot groot, voor elke gebruiker en elk budget.

HOG 4

De HOG 4 is eenvoudig en intuïtief te bedienen, maar tegelijk in staat de meest veeleisende shows te besturen; het vlaggenschip van de serie. Met twee grote 17 inch schermen een centraal geplaatst touchscreen en geautomatiseerde faders wordt deze tafel graag gebruikt bij grotere producties en tours. Snel en compleet, met uitgebreide netwerkmogelijkheden. Dankzij de ingebouwde DMX processor (DP8000) beschikt de HOG 4 over uitvoerige DMX en Artnet voorzieningen. Ook zaken als Midi en SMPTE zijn beschikbaar. Via het OSC (Open Sound Control) protocol kun je desgewenst met een iPad de posities van lampen updaten of cuelijsten starten.
Kortom, een droom van een tafel!

Fullboar 4

De compacte versie van de HOG 4 heeft een relatief lage opbouw, zodat je gemakkelijk over de tafel heen naar het podium kijkt. Perfect voor toepassingen in het theater, maar ook geschikt voor grotere shows. De Full Boar 4 is functioneel nagenoeg gelijk aan de HOG 4: klaar voor het grote werk, maar klein van stuk. De Full Boar 4 is voorzien van twee touchscreens en geautomatiseerde faders en heeft ook uitgebreide voorzieningen voor DMX, Artnet, Midi en SMPTE.

Roadhog 4

De derde loot aan de stam is de Roadhog 4. Het is de kleinere broer van de Fullboar 4. Deze tafel heeft een comfortabel groot 22 inch touchscreen en is ook voorzien van DMX en Artnet aansluitingen. De Roadhog 4 heeft geen Midi en SMPTE aansluitingen, maar deze zijn via USB widgets alsnog toe te voegen.

HedgeHog 4

The Hog range just got broader. HedgeHog 4 is the littlest of the range and still packs quite a punch. It runs the same software as all the other Hogs and even comes with ArtNet and CITP capabilities. Designed for small to mid level shows, it is compact, lightweight and easy to take on a plane!

Running on Linux, it is fast, stable and ready to Hog. Whether being used in a school theatre, nightclub, corporate event, medium scale rental job or House of Worship, this is the perfect console. Retaining the same programming layout as its larger brother, the Road Hog 4, as well as being able to load showfiles from any of the range (and vice versa) means that this compact console is extremely flexible and easy to use.

Nano 4

De kleinste telg in de familie is de Nano 4; in feite een Roadhog 4 zonder scherm die via USB aangesloten wordt op een windows computer/laptop waarop de HOG 4 software geïnstalleerd is. De combinatie van PC en Nano 4 maakt een zeer compacte, en vriendelijk geprijsde stuurtafel. Optioneel kan de Nano 4 voorzien worden van een ingebouwde DMX widget zodat er 4 DMX universes beschikbaar zijn. De Nano 4 is ook als USB wing te gebruiken bij de andere stuurtafels.

De RoadHog4 in de previsualisatie studio van Improve.

HOG4, met dank aan The Unit Showcontrol