015 262 03 31 | info@improve.nl | Rotterdamseweg 270 | ma-vr 9-17u / za 10-17u |

DLV, DML-1200, DL-3

DLV

DLV is de nieuwste evolutie in digitaal licht. Digitaal licht komt nu binnen handbereik van kleinere locaties als clubs, musea, theaters en evenementen. DLV heeft een projector met 4000 ANSI lumen lichtoutput. De ingebouwde AXON mediaserver heeft 1.400 stuks rechtenvrije beelden. Met de Content Management Applicatie (CMA) kan vanaf een laptop eigen beeldmateriaal worden geüpload en gebruikt. Bovendien zijn er rondom de lens 8 Indigo Highlight LED’s geplaatst, die een extra dimensie aan het beeld kunnen toevoegen.

Het ophangen en aansluiten van de DLV is niet moeilijker dan een bewegende spot. Eenvoudig te bedienen vanaf een lichttafel via DMX/Artnet. Eenmaal geïnstalleerd is het mogelijk door de hele ruimte projecties en grafische beelden weer te geven op diverse oppervlaktes.

DML-1200

Digitaal licht combineert videobeeld met de kracht van een heldere bewegende lichtbundel. De DML-1200 is het enige digitaal licht armatuur dat dit werkelijk doet door het unieke optisch systeem. Met een druk op de knop kan je omschakelen van videomode (10.000 lumen) naar lichtmode (12.000 lumen). In lichtmode levert de DML-1200 een perfekt ronde lichtbundel met CMY-kleurmenging. Een ‘gobo’ wordt ‘digitaal’ aangeboden.

In videomode levert de DML-1200 een natuurgetrouw videobeeld door middel van een DLP video-engine met een resolutie van 1400×1050 pixels. De optioneel interne mediaserver (Axon) levert de DML ongekende digitale kwaliteiten. Denk hierbij aan de enorme stock aan videobeelden maar ook effecten als Collage generator en Curved surface support.

DL-3

DL-3 de succesvolle opvolger van DL-2. Een bewegende projector met een krachtige lichtbron van 7000 ANSI Lumen en een AXON mediaserver gevuld met content. DL-3 is voorzien van een hightech 4 chip light engine, en een zeer gevoelige camera met HAD sensor en infrarood lichtbron. Live beeld kan nu – al dan niet bewerkt – mee doen in het visuele spektakel.

De DL-3 laat zich programmeren en bedienen vanaf een lichttafel met DMX/Artnet protocol. Gebruik van externe inputs als S-video, SDI of RGBHV signalen is mogelijk. Eigen beeldmateriaal kan eenvoudig worden geüpload en gebruikt met de meegeleverde CMA.