015 262 03 31 | info@improve.nl | Rotterdamseweg 270 | ma-vr 9-17u / za 10-17u |

Previsualisatie Studio

– Proefdraaien in het donker

Het monteren van een show met veel digitaal licht, synchroon bewegende projectoren en geluid, of welke creatieve mix dan ook, is een vak. De klant wacht in spanning af, want alles komt pas op het laatste moment bij elkaar. Improve beschikt over een speciale ruimte voor montage en tussentijdse presentaties: de previsualisatie studio. Ook beschikbaar voor derden.

Het is een compacte ruimte in het hart van Improve. Uiteraard is er een mooie goede werkplek, een grote projectiewand en prima basis infrastructuur. Voor het overige is de technische inrichting niet vast: doelbewust is gekozen voor flexibiliteit. Iedere show heeft zo zijn eigen configuratie en set-up. Als het moment daar is dat een show gemonteerd moet worden, pakt men de benodigde mediaservers, control desks, visualisatie computers, monitoren, projectoren enzovoort, en bouwt men een previsualisatie studio op maat.

De met meerdere display elementen opgebouwde videobeelden worden zichtbaar gemaakt. De muziek weerklinkt. Lichtplannen worden geprogrammeerd en getoond met WYSIWYG visualisatie software. Alle elementen zijn aanwezig om een show integraal en effectief te kunnen programmeren en monteren. Artiesten en klanten kunnen gemakkelijk betrokken worden bij dit proces: men krijgt een goed beeld van de show en men kan gericht meedenken. Alle voorbereidingen zorgen ervoor dat opbouw- en repetitietijd op locatie kort kan zijn en problemen worden voorkomen. De studio is en blijft in ontwikkeling, net als de apparatuur en de ongebreidelde creativiteit.

feel the futurethe art of improve