015 262 03 31 | info@improve.nl | Rotterdamseweg 270 | ma-vr 9-17u / za 10-17u |

Support

Naast het leveren van losse materialen kunt u ook voor de technische realisatie van complete projecten bij ons terecht. Hierbij valt te denken aan het verwezenlijken van evenementen, congressen, festivals en produktpresentaties. Improve denkt graag met u mee in de voorbereidings fase van uw evenement.

Wij  beschikken over een goed opgeleid team van medewerkers die gekwalificeerd zijn in diverse disciplines. Veiligheid voor onze medewerkers en bezoekers staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn mede-opsteller van de diversen NEN 8120 normen.

www.nen.nl

Hieronder vindt u een overzicht van de support die wij kunnen leveren.

feel the future

Licht- en beeldontwerpen

Wij maken licht- en beeldontwerpen met behulp van handmatige en computer getekende sfeerbeelden. Wij tekenen in SketchUp, AutoCAD, WYSIWYG, Photoshop, Illustrator en AfterEffects. Deze software gebruiken wij ook om beelden te bewerken en te ontwerpen voor projectiedoeleinden.

Previsualisatie studio

Technische productie

Nadat een project ontworpen is, wordt het in techniek vertaald. De uitwerking en planning van de diversen technische aspecten en diciplines van uw evenement kunen wij verzorgen.

Laboratorium Improve

Installatie van materialen

Verhuur en Verkoop apparatuur kan door ons aangeleverd en geïnstaleerd worden op de locatie van uw keuze. U kunt daarbij gebruik maken van onze vakkundige en goed opgeleide technici die de apparatuur voor u op/afbouwen en bedienen. Wij hebben vele specialisten in huis waaronder Catalyst en Axon media operators, HOG operators, lichttechnici, riggers, electrotechnici en diverse allrounders.

Reparaties

Apparatuur kunt u ter reparatie aanbieden aan onze werkplaats. Wij kunnen aanpassingen en reparaties uitvoeren aan installaties op lokatie.

Wij zijn erkend servicepunt van Barco en High End apparatuur en kunnen ook onder garantie reparaties uitvoeren.

the art of improvelicht doet leven