NIEUWSBRIEF JANUARI 2017  ISE 2017

Improve ontwerpt en realiseert 5 Show Floor Theatres

Improve ontwerpt en realiseert voor vierde keer de Show Floor Theatres van de grootste handelsbeurs op het gebied van Integrates Systems in Europa - ISE 2017 in de RAI van 7 t/m 10 februari 2017. Dit jaar is er weer een nieuw theater aan de verzameling toegevoegd: Smart Buildings Solutions is de vijfde in de reeks. Improve coördineert en ondersteunt de talks in de vijf theaters, maar staat er ook zelf met een stand. De beurs, de theaters en de stand zijn allen een bezoek meer dan waard. Ons standnummer is 8-E365, naast het Commercial Solutions Theatre.

Kijk voor meer informatie en om u gratis aan te melden op www.iseurope.org,
gebruik onze invitationcode 915304.

Lees meer ...

Auditorium Einstein High Tech Campus

Nieuwe Installatie Auditorium Einstein

Op verzoek van het management van het Conference Center en het HTCE Site Management heeft Improve het Auditorium Einstein geüpgraded. Klanten kunnen nu van hun presentatie of seminar een ware belevingen met impact maken. Met de geheel nieuwe state-of-the-art multimedia installatie zijn de creatieve mogelijkheden bijna eindeloos. Hoogwaardig geluid, grootbeeld panoramaprojectie met laser projectoren, LED verlichte wanden… dankzij de mediaserver werken zij allemaal mee aan een integrale beleving. Van eenvoudige PowerPoint sessies tot complete shows die het publiek omsluiten.

Lees verder...

Nieuwe 6m projectiedome

Naast de 9m dome nu ook 6m in de verhuur

Improve heeft onlangs een nieuwe projectiedome met een diameter van 6m aangeschaft. Compacter, maar met net zo veel creatieve mogelijkheden en impact als zijn grotere broer van 9m. Creëer een wereld waarin de toeschouwer zich helemaal kan verliezen met 6 projectoren en een mediaserver. De dome wordt geleverd incl. cirkeltruss, takels, domeconstructie en projectiedoek.

Interesse? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Bel 015 262 03 31 of stuur een e-mail.

Villa Arsenaal

Unieke totaalbeleving op locatie van oude Legermuseum Delft

Van woensdag 15 t/m zondag 19 maart 2017 neemt Villa Arsenaal eenmalig bezit van het voormalige legermuseum. We nemen je mee op een theatrale reis door de tijd van oud naar nieuw Delft. Ontdek hoe de geschiedenis begint, in de leegte, in het Lege Museum. Beleef de eigenzinnige Delftse dynamiek waar steeds opnieuw gebouwd wordt aan de creatieve technische ondernemende stad en grensoverschrijdende kennis. Villa Arsenaal maakt het zichtbaar en voelbaar met licht, beeld, theater, muziek, cabaret, dans en spraakmakende voorbeelden. Ook wordt u verwend met culinaire heerlijkheden en lekkere drankjes tijdens uw reis.
Een unieke all-inclusive avond uit.

Lees meer op www.villa-arsenaal.nl

Villa-Arsenaal is een samenwerking van Ontdek Culinair Nederland, Improve en Arsenaal Delft


Improve | Rotterdamseweg 270 | 2628 AT Delft | Tel: 015 262 0331 | info@improve.nl

Bezoek de website | Stuur een E-mail | Afmelden