Wij creëren shows en events die verbazen en mensen raken in het hart.

Wij maken het ongrijpbare zichtbaar en voelbaar.

Wij verbeelden op innovatieve wijze jouw visie, identiteit en boodschap
met licht, video, inhoud, vorm en format.

In onze nieuwsbrief zetten wij ditmaal FESTIVALS in de spotlight!

Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.
 
OHM Festival
Ohm Festival en Improve werken al vele jaren samen om steeds weer die ultieme Ohm sfeer te creëren. We kiezen met zorg onze apparatuur en benutten de creatieve mogelijkheden ten volle om de prachtige decors en muziek tot leven te brengen.
 
Dit jaar zetten we de stages extra kracht bij met onze nieuwe Ayrton Magic Panels. De panels zijn creatieve lichttools waarmee we moderne en innovatieve podiumbeelden kunnen creëren. De Magic Panels zijn ook los in de verhuur.

Informeer naar de vele mogelijkheden die we ook voor jouw festival in huis hebben.

Delft Chamber Music Festival
De serieuze kamermuziek van Delft Chamber Music Festival schuwt het experiment niet en verlaat sinds enige jaren de traditionele omgeving voor voorstellingen in meer rauwe industriële omgeving. Die voorstellingen zijn een groot succes mede door het licht en beeld van Improve dat precies dat tegenspel biedt aan de artiesten, waardoor de muziek en inhoud nog sterker binnenkomt bij het publiek.

Wil je van gedachten wisselen over jouw (muziek)theater festival?
Bel ons op 015 262 0331 of stuur een e-mail.

North Sea Jazz Festival
Voor het creëren van de juiste festivalsfeer is verlichting en aankleding een keyfactor. Improve zorgt daar al decennia lang voor bij een groot deel van de podia en alle verblijfsruimtes van North Sea Jazz Festival. Michelle Kuypers van MOJO Concerts:

"Improve is betrokken, zorgvuldig en persoonlijk. De medewerkers creëren precies de sfeer die wij willen. Ze denken mee, komen met voorstellen en alternatieven."
 
Benieuwd naar meer? Lees het hele interview over Jazzmatch, de tientallen jaren lange samenwerking tussen Improve en MOJO Concerts, dat eerder in het Delftse magazine Blauww verscheen.

Festival Aangeschoten Wild
Improve tilt het aanstormend talent dat optreedt bij Festival Aangeschoten Wild boven zichzelf uit. De ene keer pakken we uit met met een mix van LED strips, projectie en verschillende vormen van conventioneel én state-of-the-art licht, maar met een sterk concept is er ook met beperkte budgetten meer te bereiken dan je denkt.

Informeer naar de vele mogelijkheden die we ook voor jouw productie in huis hebben.

Facebook
Twitter
Link
LinkedIn
Improve | Rotterdamseweg 270 | 2628 AT Delft | 015 262 0331 | info@improve.nl

Bezoek de website  |  Stuur een E-mail | Afmelden NieuwsbriefU ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden belangstelling heeft getoond voor onze activiteiten. Wij bewaren van u uitsluitend basis NAW gegevens en delen die nooit met derden.

Mocht u uw gegevens willen inzien, willen wijzigen of laten verwijderen stuur ons dan een
verzoek tot aanpassen gegevens