«
»
 

Jazzmatch

De voorbereidingen voor het NN North Sea Jazz Festival 2018 zijn in volle gang. Voor het creëren van de juiste festivalsfeer is verlichting en aankleding een keyfactor. Improve zorgt daar al decennia lang voor bij een groot deel van de podia en alle verblijfsruimtes. Michelle Kuypers van MOJO Concerts:

“Improve is betrokken, zorgvuldig en persoonlijk. De medewerkers creëren precies de sfeer die wij willen. Ze denken mee, komen met voorstellen en alternatieven.”

Benieuwd naar meer? Lees het hele interview over Jazzmatch, de tientallen jaren lange samenwerking tussen Improve en MOJO Concerts, dat eerder in het Delftse magazine Blauww verscheen: https://tinyurl.com/artikel-blauww.

Informeer naar de vele mogelijkheden die we ook voor jouw festival in huis hebben. Bel 015 262 03 31 of mail info@improve.nl.

 
 
«
»