«
»
 

Improve zoekt oproepkracht assistent-technicus!

Oproepkracht assistent-technicus

Profielschets:
Werken als oproepkracht assistent-technicus bij Improve houdt in dat je assisteert bij het opbouwen van een lichtinstallatie volgens plan. We kunnen je tevens inzetten voor werkzaamheden in het bedrijf, zoals het verrichten van onderhoud en kleine reparaties, vervoer, schoonmaken van de apparatuur.

Ben jij…

  • Flexibel en bereid om op onregelmatige tijden te werken.
  • Bereid alle voorkomende werkzaamheden te verrichten.
  • Een teamplayer.

Heb jij…

  • Enig technisch inzicht, bij voorkeur een technische opleiding.
  • Een rijbewijs B is een pré.

Spreekt deze afwisselende bijbaan je aan? Stuur dan een brief met jouw motivatie en een CV aan: Improve t.a.v. Noreen Broeren, Rotterdamseweg 270, 2628 AT Delft of per e-mail aan: info@improve.nl onder vermelding van “Sollicitatie Oproepkracht”.

Assistent-technicus, licht, installatie, onderhoud, reparatie

 
 
«
»