NIEUWSBRIEF APRIL 2017  

Bezoek Event 17 !
12 en 13 april

Ook dit jaar staat Improve weer op Event 17 in de Jaarbeurs Utrecht. Een spannende overdonderdende wereld vol beleving en vernieuwing voor de Event Professional.
Kom ook op 12 of 13 april en loop tijdens je avontuurlijke tocht even binnen bij onze stand C028.

REGISTREER JE GRATIS!

Adembenemende Projecties
bij Villa Arsenaal

Van 15 tot en met 19 maart gebeurde er iets unieks in Delft. In samenwerking met ‘Ontdek Culinair Nederland’ en Arsenaal Delft nam Improve eenmalig bezit van het voormalig legermuseum. In een theatrale tijdreis van oud naar nieuw Delft werd het verhaal vertelt over ondernemerschap, innovatie en creativiteit door een smeuïge combinatie van inspirerende cultuur, heerlijk eten, fabelachtig licht en prachtige projecties.

Improve pakte uit uit met vijf bijzondere projectiemethodes:

holografische projectie van Maartje en Kine, een innovatieve toepassing van een projectie dome, videoprojecties op tafel, de ongrijpbare wereld van Holonet en de wonderlijke Pufferfish.

Interesse? Informeer vrijblijvend naar de vele creatieve mogelijkheden!
Bel 015 262 03 31 of stuur een e-mail.

Holografische Projectie

Cabaretieres Maartje & Kine brachten vanuit het buitenland op virtuele wijze een ode aan de pioniers van Delft. De holografische projectie was zo realistisch dat de dames nauwelijks van echt te onderscheiden waren. Er werd door het publiek gereageerd alsof ze in levende wijze voor hen stonden inclusief een daverend slotapplaus!

Innovatieve toepassing Dome

Bij de andere halte troffen de bezoekers een projectie-dome met een diameter van 6 meter. Hierin werd het toekomstbeeld van Delft geschetst. De bezoekers werden naar binnen gezogen in een visueel spektakel dat werd aangestuurd door een mediaserver en zes projectoren. Zo werden zij omringd door het verhaal en er in meegesleept.

Tafel Projectie

Voor het hoofdgerecht namen de gasten plaats aan ronde tafels. Boven elke tafel hing een videoprojector waarmee de animatie ‘Le Petit chef’ op de witte tafellakens tot leven kwam. Het eten werd zo eerst virtueel bereid, waarna het gerecht in werkelijkheid werd uitgeserveerd. Een mooi voorbeeld van de creatieve mogelijkheden om virtuele werelden en boodschappen op allerlei voorwerpen en tafels te projecteren tijdens evenementen.

Holonet

Droom en werkelijkheid kwamen op een verrassende manier bij elkaar tijdens de laatste etappe. Energieke dans en in de ruimte zwevende beelden vermengenden zich tot een spannende show. Met Holonet, een super onzichtbaar gaas, kan Improve elementen projecteren alsof ze los in de ruimte hangen. Het publiek ziet het gaas niet, maar ervaart het pas als er beelden tevoorschijn komen.

Pufferfish

Op de historische zolder sloot de Pufferfish de daar ingerichte tentoonstelling over innovatief Delft in stijl af. Met een biertje in de hand kon de bezoeker in alle rust rondom de projectiebol lopen. Vanuit de voet van de bol werden de meest uiteenlopende beelden volledig rondom geprojecteerd. De mogelijkheden zijn oneindig en daardoor is de Pufferfish voor evenementen interessant als eyecatcher, presentatiemiddel of een onverwachte blik op wereld.

Meer weten over de verschillende technieken en de talloze andere creatieve mogelijkheden
met licht en beeld? Wij informeren je vrijblijvend en denken met je mee!
Bel 015 262 03 31 of stuur een e-mail.


Improve | Rotterdamseweg 270 | 2628 AT Delft | Tel: 015 262 0331 | info@improve.nl

Bezoek de website | Stuur een E-mail | Afmelden