THE ART OF IMPROVE

Wij creëren shows en events die verbazen en mensen raken in het hart.

Wij maken het ongrijpbare zichtbaar en voelbaar.

Wij verbeelden op innovatieve wijze uw visie, identiteit en boodschap
met licht, video, inhoud, vorm en format.

Wij gaan samen met u elke creatieve uitdaging aan en zorgen voor resultaat.

Wij creëren en realiseren events en de benodigde media content met een breed spectrum aan eigen apparatuur, waaronder state-of-the art AV-middelen zoals diverse soorten projectoren, screens en mediaservers; conventioneel licht, bewegend licht, stuurtafels, de nieuwste grafische- en video-ontwerpsoftware, maar ook de meest uiteenlopen doeken, projectievlakken, projectiekoepels, hologauze, rigging materialen en speciale effecten.

Alle apparatuur tezamen vormt ons levend instrument dat innoveert en evolueert, dat wij vakbekwaam onderhouden en waarvan wij tot in detail weten hoe het werkt en wat de creatieve mogelijkheden zijn.

Wij nodigen u uit met ons in gesprek te gaan over uw project!

Stuur een e-mail - info@improve.nl - of bel met 015 262 0331.

In onze nieuwsbrief vertellen we meer over ons werk en onze projecten. Ditmaal laten wij zien hoe je met licht en beeld gebouwen kan laten spreken en tot leven brengt.

Videomapping

creëert andere werkelijkheid

Het landmark gebouw “De Rotterdam” op de Kop van Zuid was in zijn geheel het decor voor videomapping en werd een groots icoon tijdens het live uitgezonden Nationale Vuurwerk van RTL. Improve ontwierp en programmeerde de inhoud en was verantwoordelijk voor het tijdcode gesynchroniseerde beeld tijdens de live show.

De videomapping werd gedaan met een Catalyst mediaserver, een RoadHog control desk en 24 projectoren met tezamen 720.000 ANSI Lumen light output.

Interactie met de stad
Lichtjesavond is een bijzondere traditie in Delft. Een avond lang is de binnenstad een sprookjeswereld waar verstilling en commercie een wonderlijke dans met elkaar maken. Samen met Improve creëren de bewoners kleurrijke straten: een levend schilderij waar je doorheen kunt lopen en zo de stille schoonheid van de stad kan ervaren.

Elke bewoner kiest zijn eigen kleur en zet zelf zijn door ons geleverde lamp voor het huis. Meer dan 100 historische panden staan zo samen een avond lang te schitteren. Na afloop ontmoeten de bewoners elkaar en heffen samen het glas.

Symbolische kracht van licht
De wereld was geschokt na de aanslagen in Frankrijk. De verbondenheid met elkaar en de weerbaarheid van onze maatschappij werd indrukwekkend verbeeld door het Paleis op de Dam te kleuren met de Franse vlag.


Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk hem in je browser.
 
Facebook
Twitter
Link
LinkedIn
Improve | Rotterdamseweg 270 | 2628 AT Delft | 015 262 0331 | info@improve.nl

Bezoek de website  |  Stuur een E-mail | Afmelden Nieuwsbrief